Over Bervoets & Westerhoff

Ze maken inmiddels alweer jaren muziek samen en hebben zich ontwikkeld tot een gezellig en sfeervol cover duo met een liefde voor evergreens en lekkere meezingers.

In 2007 kwamen ze elkaar tegen in een gezellig café waar Maarten altijd piano speelde, al snel gingen de gesprekken over muziek en niet veel later zijn ze samen muziek gaan maken. Dit is nooit opgehouden. Nu spelen ze regelmatig op feestjes en evenementen de zaal plat met bekende engelstalige en nederlandstalige nummers, mooie ballads en uptempo liedjes, van vroeger tot nu. Ook de Duitse tophits, alle populaire kersthits en Hollandse smartlappen behoren tot het repertoire. Kortom; dit duo staat garant voor een topavond.

DSC03564A

Maarten Bervoets was er al vroeg bij. Hij speelde al piano toen hij 4 was. Hij heeft, vertrouwend op zijn gehoor, zichzelf piano leren spelen, om vervolgens op latere leeftijd zijn kennis aan te vullen met wat extra theorie op de muziekschool. Tot op heden speelt hij nog bijna elke dag piano en is de drang om méér te spelen er niet minder om geworden. Naast getalenteerd toetsenist is hij tevens een gepassioneerd songwriter, vocalist en producer. Het creëren vanuit de onuitputtelijke bron van inspiratie zit hem in het bloed.

DSC03550ANils Westerhoff is een bevlogen zanger, gitarist en songwriter met een warm stemgeluid. Hij is op zijn 15e begonnen met zingen en gitaar spelen en nooit meer gestopt. Zijn gevoel voor muziek, harmonie en zingen heeft hij overgenomen van zowel de familie van zijn vaders kant als van zijn moeders kant. In 2016 studeerde hij af aan het conservatorium en sinds 2012 geeft hij als gepassioneerd vocal coach, en geeft zang- en gitaarlessen.

Bervoets & Westerhoff biedt een avondvullend programma. Eerst een paar uur live muziek en daarna mogen eventueel ook de voetjes van de vloer tot diep in de nacht, want Maarten is ook DJ en draait voortreffelijk plaatjes. Boekingen op maat mogelijk.

Nils Westerhoff is een bevlogen singer-songwriter met een warm en open stemgeluid die op zijn 15e is begonnen met gitaarspelen en daar nooit meer mee op is gehouden. Zijn gevoel voor muziek, harmonie en zingen heeft hij overgenomen van zowel de familie van zijn vaders kant als van zijn moeders kant. Nils is in het bezit van een HBO diploma Bachelor of Music. Deze opleiding heeft hij genoten aan ArtEZ Hogeschool voor de Kunsten in Enschede. En ook geeft hij al vanaf 2012 individuele zang- en gitaarlessen!

www.n-joymusic.com 

Bervoets & Westerhoff biedt een avondvullend programma. Eerst een paar uur live muziek en daarna gaan de voetjes van de vloer tot diep in de nacht, want Maarten is ook DJ en draait voortreffelijk plaatjes. Uiteraard zijn boekingen op maat ook mogelijk.